Yllättävimmät löydöt!

Arjen ekotekoja pienin askelin!

Kestohedelmäkassi

Vähennä muovijätettä ja ota ruokakauppaan mukaan hedelmiä ja vihanneksia varten oma kestohedelmäpussi. Kestohedelmäpussia käyttämällä vähennät kaatopaikalle päätyvää jätettä ja säästät luontoa. 

Kestohedelmäkassi alkaen 4,90 €

OSTA TÄSTÄ

1/2/4pcs Stainless Steel Straw Reusable Metal Drinking Straw With Cleaner Brush For Home Party Barware Bar Accessories

Kaikki maistuu paremmalta pillillä? Todellakin! Voit kuitenkin sanoa hyvästit muovi- ja paperipilleille. Tyylikkäät ruostumattomasta teräksestä valmistetut pillit kestävät vuodesta toiseen eikä turhaa jätettä synny.

Kestopillit terästä alkaen 4,90 €

OSTA TÄSTÄ

Iso taitettava ostoskassi

Suureen kestokassiin mahtuu isotkin ostokset eikä sinun tarvitse ostaa kaupasta muovipusseja. Kassi on kestävä, kevyt ja taittuu pieneen tilaan ja sitä on saatavilla useissa ihanissa kuosivaihtoehdoissa.

Kestokassi 6,90 €

OSTA TÄSTÄ

Beeswax Wrap Bees Wax Wrap Reusable Seal Food Fresh Keeping Wrap Lid Cover Stretch Vacuum Food Wrap Beeswax Cloth Kitchen Tools

Pakkaa jatkossa eväsleivät ja hedelmät ympäristöystävällisesti mehiläisvahakääreeseen. Käärettä voi käyttää muovikelmun tapaan, ja sen voi pestä ja käyttää yhä uudelleen ja uudelleen.

Mehiläisvahakääre alkaen 7,90 €

OSTA TÄSTÄ

Näppärät silikonikannet ovat ekologinen vaihtoehto muovikelmuille! Kannet venyvät ja muotoutuvat erikokoisten astioiden päälle tiiviisti ja ne voi pestä astianpesukoneessa.

Joustavat silikonikannet 14,90 €

OSTA TÄSTÄ

Tutustu muihin Fiksunkodin tarjoamiin ympäristöystävällisiin tuotteisiin TÄÄLTÄ

Kaikkia kotiin, kaikkea elämään.

www.fiksukoti.com

Ostoskori

×